Heeft uw gemeente een bij-zonder project?

 quote

 Voert uw stad of gemeente een krachtig ondernemingsvriendelijk beleid? Hebt u projecten opgestart of initiatieven genomen op het vlak van lokaal economisch beleid die een pluim verdienen? Dan maakt uw stad of gemeente kans een jaar lang de titel 'UNIZO Laureaat Ondernemende Gemeente' te dragen.

In samenwerking met de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten VVSG, en distributienetwerkbeheerder Eandis, bekroont UNIZO die steden of  gemeenten in vlaanderen en Brussel die de lokale economie stimuleren met opmerkelijke projecten of sterke initiatieven. En dit voor de 10de keer. Net zoals bijen zorgen voor bedrijvigheid, zorgen ondernemers voor de bedrijvigheid in de gemeente.

De10de prijs UNIZO Laureaat Ondernemende Gemeente 2015 heeft geen opgelegd thema.

Alle gemeenten in Vlaanderen en Brussel kunnen met een vrij te kiezen lokaal economisch beleidsthema meedingen naar deze onderscheiding. Ook vroeger ingediende projecten die de afgelopen jaren niet waren weerhouden, maar ondertussen voldoende zijn geëvolueerd, uitgerijpt of gegroeid of waaraan een vervolg is gebreid, kunnen worden ingediend.

Dit UNIZO-initiatief is een kans om ook andere gemeenten te bestuiven met goede ideeën om de lokale economie te boosten.

Een onafhankelijke jury nomineert drie initiatieven. Hieruit verkiezen de lokale UNIZO ondernemersverenigingen in de loop van oktober de UNIZO Laureaat Ondernemende Gemeente 2015.

De prijsuitreiking heeft plaats op maandagnamiddag 9 november 2015.

 

 

partners_met_unizo

Laatste aanpassing: vrijdag 28 augustus 2015
Lid worden Infopakket

Naamloos-3_06Index_08Index_09Index_10Index_11Index_12Index_13Index_14Index_15


LOG 2015 bereikbaarheid

nationale partners

KBC Proximus Zenito ADMB