Slotavond Talent Werkt ? donderdag 6 november 17u tot 23u ? Muntpunt in Brussel!

fredericblondeel_websiteIn het kader van de slotavond van de themamaand ‘Talent Werkt’ organiseert UNIZO de Brusselse versie van het inspirerende ‘Life Stories’. Brusselse ondernemers nemen het woord en vertellen het boeiende verhaal achter hun onderneming. De persoonlijkheid van ondernemer staat centraal: opmerkelijke persoonlijke details, verhalen uit de jeugd, grappige of pijnlijke anekdotes, hoogte- en dieptepunten in het leven van de ondernemer.  Ontroering, humor, inspiratie en verwondering liggen dicht bij elkaar.

Guillaume Van Der Stighelen (medeoprichter van het reclamebureau Duval-Guillaume, onafhankelijk publicist), chocolatier Frederik Blondeel (zie foto) en Bernard Walravens van het gelijknamige vleesverwerkingsbedrijf hebben reeds bevestigd.

Voorafgaand aan Life Stories is er op deze slotavond ook een debat rond : Werkt talent echt? Werkgevers, werknemers, werkzoekenden en ondernemers: vinden ze elkaar in aanvullende verwachtingen? Kopstukken uit het veld van werk, opleiding en ondernemen kruisen de degens. Zijn zeker van de partij: Fons Leroy (VDAB), Karel van Eetvelt (Unizo), Yves Bastaerts (Actiris), Mireille Misseghers van Elisabeth Chocolaterie en andere werkgevers. LifeStories_LADIES_EDITION

Verder ontdek je op de slotavond de verborgen talenten van een aantal prominente Brusselaars!

Het volledige programma ontdek je hier.

Wat ziet u op het podium van Life Stories?

Geen saaie statistieken of strategische marketingpraatjes. Maar wel de échte levensverhalen. In intieme setting, verteld door de ondernemers zélf. Alles komt aan bod: het vallen, opstaan en weer doorgaan. De desillusies en de overwinningen, de dagelijkse twijfels en eeuwige dromen. En u? U leunt achterover en luistert. En praat na op een gezellige after-drink. Life Stories is een avond die aan je vel blijft pakken.

Laatste aanpassing: maandag 03 november 2014
Verwante trefwoorden: ondernemen
Lid worden Infopakket

Ontdek hier de UNIZO-ledenvoordelen

nationale partners

KBC Proximus Zenito ADMB