Wat doet UNIZO?

unizoalgemenevergadering UNIZO wil ondernemers verenigen, informeren, adviseren en hun belangen behartigen, kortom ze maximaal kansen geven. De organisatie richt zich tot zelfstandige ondernemers, werkend in hun eigen zaak en op eigen risico. Ze staan dicht bij hun markt, hun medewerkers en klanten. Het gaat dikwijls om gezins- en familiebedrijven van jonge eenmanszaak tot internationaal actieve groei-KMO's.  
De UNIZO-Algemene Vergadering leidt onze organisatie in goede banen.
(Foto Dann)

Belangenbehartiging, advies en informatie, zijn de UNIZO kernopdrachten. Van fiscaliteit tot milieu, van handelspraktijken tot energie, van ruimtelijke ordening tot mobiliteit. UNIZO speelt zowel op lokaal, regionaal, nationaal als Europees niveau een actieve rol in overleg- en adviesorganen. De regionale kantoren en het nationaal hoofdkantoor geven bruikbaar en correct advies en informatie. Het ledenblad Z.O.Magazine, de UNIZO-website en de elektronische nieuwsbrief UNIZO Advies & Nieuws bieden uitgebreide informatie, actueel en op uw maat gesneden.

De organisatie werkt met ruim 250 deskundige medewerkers.  De kracht steunt evenwel op de representativiteit en de inbreng van de ondernemers zelf, zowel via de lokale  en regionale ondernemersverenigingen als de 106 aangesloten sectororganisaties. De  leden-ondernemers hebben altijd het eerste en het laatste woord.

Laatste aanpassing: woensdag 02 april 2008
Lid worden Infopakket
nationale partners
Stel uw vraag
KBC Liantis