UNIZO Ardooie Koolskamp

Door vertegenwoordiging in organen zoals Middenstandsraad en tal van andere verzekert UNIZO dat men rekening houdt met de belangen van de Ardooise ondernemers.

Naast deze belangenverdediging organiseert UNIZO Ardooie ook een reeks activiteiten en projecten, zoals ons jaarlijks ondernemerstreffen(s) (zie rubriek "links" in het menu of www.ondernemerstreffen.be ) en onze jaarlijkse succesvolle eindejaarsaktie (zie "fotogalerij") !

Wilt u ook uw mening kwijt? Hebt u interesse om lid te worden van UNIZO of ons bestuur te vervoegen? Aarzel dan niet en contacteer ons!

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, steunt op een breed uitgebouwd netwerk van honderden ondernemersgroepen in de gemeenten, UNIZO-Ardooie-Koolskamp is er één van.

UNIZO is het grootste netwerk van zelfstandige ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO staat dicht bij de echte vragen en noden van de ondernemers en kan mede door de deskundigheid van de UNIZO-medewerkers zorgen voor een slagkrachtige organisatie die het belang van alle ondernemers behartigt.

Want daar is het UNIZO om te doen: voor de zelfstandige ondernemers de nodige ruimte en erkenning afdwingen. Door doeltreffende actie en een krachtige aanwezigheid de politieke besluitvorming beïnvloeden.

Wenst u als zelfstandige ondernemer mee te werken aan UNIZO,u kan bij UNIZO-Ardooie-Koolskamp terecht.
Wenst u nader kennis te maken met onze werking en onze bestuurders, neem een kijkje bij de voorstelling van ons bestuur of stuur ons een mailtje.

Namens UNIZO-Ardooie-Koolskamp

Griet Spruytte, voorzit(s)ter

Lid worden Infopakket


UNIZO 2016 Overzicht van UNIZO op Vimeo.

b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Ardooie - Koolskamp
KBC Proximus Liantis