Inez, Bart en Luc zijn de genomineerden voor de eerste UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar.

In het najaar van 2019 reikt UNIZO Genk voor het eerst de prijs ‘UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar’ uit. Tijdens een netwerkevent bij Di Nitto Autogroep in Genk werden de drie genomineerden voorgesteld: Inez Schevenels van Peppe’s, Bart Hiemeleers van Genker Plantencentrum en Luc Peumans van Painting With Light.

 

Waarom deze Award?

Voorzitter van UNIZO Genk, Jochem Martens licht toe: “Met deze Award willen we een dubbel doel bereiken. Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker te zetten. A good example has twice the value of good advice. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn voor Genk en de Genkenaren.”

Hoe werkt het?

Wim Lenaers is voorzitter van het Award-comité en geeft wat meer uitleg bij de procedure: “Op basis van een longlist met honderden namen hebben we met de raad van bestuur van UNIZO Genk drie kandidaten weerhouden. In de loop van de zomermaanden brengen we met een vakjury van UNIZO-leden en externe specialisten een bezoek aan elk van de drie genomineerden. Zij krijgen dan de kans om zichzelf en hun business voor te stellen. Op basis van die voorstellingen beraadslaagt de jury en kiezen zijn één winnaar die zich een jaar lang de UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar mag noemen.”

De winnaar wordt bekendgemaakt op het einde van de zomer tijdens een Awardceremonie gecombineerd met een groots Genks ondernemersfeest.

 

Wie zijn de genomineerden?

Deze drie namen dingen mee naar de prijs voor de UNIZO Genker Ondernemer van het Jaar 2019:

-        Inez Schevenels (Peppe’s)

-        Bart Hiemeleers (Genker Plantencentrum)

-        Luc Peumans (Painting With Light)


Klik hier voor de sfeerbeelden. 


DSC_0011

 

Voor meer info: contacteer Wim Lenaers op 0478/26.81.05 of info@wimlenaers.be.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 26 juni 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
sp
Back to Business

backtobusiness

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Genk
KBC Proximus Liantis