Bart Hiemeleers van het Genker Plantencentrum is Genker Ondernemer van het Jaar

IMG_2564

Het bestuur van UNIZO Genk en een jury van zelfstandige ondernemers en steakholders kozen voor de eerste keer de Genker Ondernemer van het Jaar.

Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Genkse bedrijven in de kijker. De competitie kreeg zijn beslag tijdens de uitreiking van de ‘Genker Ondernemer van het jaar’ op 26 september 2019.

De genomineerden voor de ‘Genker Ondernemer van het jaar’ waren: Inez Schevenels, Peppe’s -  Luc Peumans, Painting With Light en Bart Hiemeleers van het Genker Plantencentrum. Deze laatste ging met de titel ‘Genker Ondernemer van het Jaar’ aan de haal.

Verloop van de wedstrijd

Voor de uitgave 2019 maakten de bestuursleden van UNIZO Genk een longlist van verdienstelijke ondernemingen. Zij hielden rekening met uitstraling, communicatie, verwezenlijkingen, investeringen, externe informatie, …

Vervolgens kozen ze bij een stemming 3 kandidaten die uitgenodigd werden een deelnamedossier in te vullen. Deze shortlist kreeg de jury ter beoordeling voorgelegd. Op basis van de informatie in het dossier (geschiedenis, missie, waarden, visie, doelstellingen, strategie en digitale transformatie) kozen ze drie genomineerden.

Op 5 september vereerde de jury de genomineerden met een bezoekje, waarna de beraadslaging plaatsvond over die de ‘Genker Ondernemer van het jaar’ in zijn prijzenkast mocht zetten.

Op donderdag 26 september vond de proclamatie van de winnaars plaats in hotel Stiemerheide te Genk.

 

KLIK HIER VOOR DE FOTOS

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 30 september 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Genk
KBC Proximus Liantis