UNIZO Genk in overleg met stadsbestuur

DSC_0034_Medium

Op vrijdag 11 oktober bracht schepen van lokale economie Toon Vandeurzen en burgemeester Wim Dries een bezoek aan het bestuur van UNIZO Genk.

Dit met een boeiende toelichting over de eerste stappen over het beleidsplan voor de komende jaren op economisch vlak.

 

Tal van veranderingen staan op til voor de Genkse ondernemers.
De aanduiding van kernversterking in Genk is één van de streefdoelen waar in de nabije toekomst zeker op zal worden ingezet.
Het bestuur van UNIZO Genk is alvast tevreden met de eerste plannen en kijkt uit om samen met het schepencollege in bijzonder schepen Toon Vandeurzen, Genk terug op de economische kaart te zetten.

 

Net voor de gemeenteraadsverkiezingen overhandigde UNIZO Genk een bundel met Ondernemers Prioriteiten aan alle politieke partijen. “We zijn blij dat een aantal van onze prioriteiten mee worden opgenomen in de beleidsplannen van stad Genk, maar een goede opvolging blijft genoodzaakt.” Aldus Jochem Martens voorzitter van UNIZO Genk.

Zowel burgemeester Dries alsook schepen Vandeurzen namen ook de tijd om te luisteren naar de bekommernissen en mogelijke voorstellen die het bestuur aangaf.

UNIZO Genk zal in de komende jaren nauwgezet blijven toezien op de ontwikkelingen voornamelijk op economisch vlak en blijft ijveren voor een positief economisch klimaat in onze stad.

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 11 oktober 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Genk
KBC Proximus Liantis