Keynote - Jos Burgers - 7 oktober 2020

banner_up_josburgers002

 

Beste ondernemer

Wanneer overtrof jij voor het laatst de verwachtingen van jouw klanten? En zijn het gewoon tevreden klanten of eerder fans?

Het zijn pertinente vragen, zeker in tijden van corona. Internationaal topspreker Jos Burgers werpt er een verfrissende blik op.

Doorspekt met een heerlijke portie humor doet hij jou stilstaan bij hoe jouw bedrijf vandaag is en hoe het morgen kan zijn. Met als ultieme vraag: hoe krijg je er elke dag opnieuw een nieuwe fan bij? Luchtig, plezant en vooral meteen makkelijk toepasbaar!

Mis het niet en zak op woensdag 7 oktober om 19u30 af naar KRC Genk.
Om alles coronaproof te kunnen organiseren, is het aantal plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Tot dan!

UNIZO Genk

Schrijf hier in

 
Jos Burgers
Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers uit Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie was hij ruim tien jaar werkzaam als docent Marketing & Marktonderzoek. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeeld.

 
 
Onze projectpartners

terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 13 februari 2020
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Genk
KBC Proximus Liantis