Ons standpunt over de inspanningen van stad Genk

Beste Genkse ondernemer

Positief is de zekerheid dat we stilaan terug kunnen opstarten maar voor veel ondernemers breekt nu een periode van nog meer onzekerheid aan. Hoe gaat de heropstart verlopen? Gaan mensen nog durven winkelen? Wat met ons personeel? Haal ik een aanvaardbare omzet? Hoe overleef ik deze crisis? Dus meer vragen dan antwoorden en toch zouden we geen ondernemer zijn, als we ons ook hier weer niet doorslaan. Het zit in onze genen om te overleven, om te gaan met tegenslagen en dan op een creatieve wijze weer op te staan, opportuniteiten te zien en vooral ons hoofd boven water houden.

Weet dat je er ook niet alleen voor staat. UNIZO is er voor jou geweest tijdens de lockdown, maar UNIZO helpt je ook graag verder op weg als je met vragen zit of als je ergens een luisterend oor nodig hebt. Twijfel niet om ons te contacteren, we proberen je graag verder te helpen.

Als voorzitter van UNIZO Genk kan ik meedelen dat we opgetogen zijn over de actiepunten van onze Stad. Ze laten de ondernemers niet in de kou staan en daar zijn we dankbaar voor.
Maar UNIZO Genk zou UNIZO Genk niet zijn mochten we onze kritische bril steeds blijven dragen en ijveren voor het vermijden van nieuwe belastingen. We vragen ook extra financiële steun voor de zelfstandigen en een warme aantrek van de klanten richting de Genkse ondernemers.

We houden dus de vinger aan de pols!


Ik wens jou alvast een goede heropstart, veel goede moed en vooral blijf gezond!Met ondernemende groeten

Jochem Martens - voorzitter UNIZO Genk


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 14 mei 2020
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Genk
KBC Proximus Liantis