Sole Orto Award

Stefan Deckers en Vanessa Novak van Bol & Orchestra klaviermeesters hebben de Sole Orto Award van UNIZO Hasselt gewonnen. Daarmee is de gerenomeerde pianowinkel uit Hasselt de eerste laureaat van de gloednieuwe award. De prijs werd uitgereikt in de voormalige Clarissenkerk in Hasselt. Met de Sole Orto Award bekroont ondernemersorganisatie UNIZO Hasselt een opmerkelijke prestatie van een Hasseltse ondernemer.

 

“We hebben de Sole Orto Award in het leven geroepen om het Hasseltse ondernemerschap in de kijker te plaatsen. Dat doen we door een opmerkelijk ondernemersverhaal te bekronen met een prijs. We willen dat deze prijs nog meer Hasselaren zal aanzetten om te ondernemen”, aldus Danny Vanswijgenhoven, voorzitter UNIZO Hasselt.

Bol & Orchestra klaviermeesters haalde het dit jaar van 3 andere genomineerden: De Boulebaar, Locked – In, Het Huis van de Smaak en Apotheek Bij Katrijn. Stefan Deckers en Vanessa Novak krijgen de award, een kunstwerk van de hand van de Hasseltse kunstenaar Raf Verjans. De award verwijst naar het aan de Hasseltse Kathedraal gestalde kunstwerk van Raf Verjans (Sole Orto Memorial). Dat kunstwerk werd geplaatst op initiatief van een aantal geëngageerde Hasselste zelfstandige ondernemers.

 

De jury koos voor Orchestra volgens de volgende motivering: Hun onvergelijkbaar investeringsprogramma, de marktpenetratie binnen hun doelpubliek in de Benelux), hun duidelijke visie om enkel met Europese kwaliteitsproducten te werken en hun ‘huiskamer-aanpak’.

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 27 november 2017
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
UNIZO Ondernemerslijn

Nieuw nummer vanaf 1 juli!

 

ondernemerslijn_nummer

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Hasselt
KBC Proximus Liantis