Nieuwe voorzitter UNIZO Hasselt

Het bestuur van ondernemersvereniging UNIZO Hasselt heeft op haar algemene vergadering unaniem Steve Jacobs verkozen tot nieuwe voorzitter. Steve Jacobs volgt Danny Vanswijgenhoven op die 4 jaar voorzitter was. Diane Thijs (Huidcentrum Art de Beauté) wordt ondervoorzitster in opvolging van Marc Creten en Els Schreurs (Huis Vanstraelen) neemt de functie van penningmeester waar.

Steve Jacobs (41) is zaakvoerder van FM Projects, in 2004 gestart als ondernemer, woont in Hasselt-centrum en actief als consultant in de retail. Hij is gespecialiseerd in visual merchandising, remodeling, auditing en mystery shopping. Steve is al enkele jaren actief bestuurslid en penningmeester binnen UNIZO Hasselt.

"Als jonge voorzitter heb ik de ambitie om verder te werken met een jong en dynamisch bestuur. Op korte termijn wil ik dan ook de bestuursploeg van UNIZO Hasselt versterken. Ook willen we met UNIZO Hasselt een volwaardige gesprekspartner zijn van het stadsbestuur, het centrummanagement en in de verschillende stedelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor alle Hasseltse ondernemers zijn dan ook de hoofdprioriteiten van UNIZO Hasselt. Op gebied van communicatie dienen we ook een tandje bij te steken, communicatie naar onze leden wordt eveneens één van mijn topprioriteiten. Tot slot is het mijn bedoeling om ondernemers samen te brengen op kwalitatieve netwerkactiviteiten.” aldus Jacobs.

Wij willen met het bestuur van UNIZO Hasselt er voor zorgen dat UNIZO de onmisbare partner is voor elke Hasseltse ondernemer", aldus de kersvers nieuwe voorzitter Steve Jacobs.

 

v.l.n.r.: Diane Thijs, Steve Jacobs, Els Schreurs

DSC_0042


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 15 juni 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
UNIZO Ondernemerslijn

Nieuw nummer vanaf 1 juli!

 

ondernemerslijn_nummer

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Hasselt
KBC Proximus Liantis