Voorstelling UNIZO-Hasselt

UNIZO, de Unie van Zelfstandige ondernemers, verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel van eenmanszaak tot groei-KMO uit alle sectoren. Daarmee is het de grootste ondernemersorganisatie.  
UNIZO steunt op een breed uitgebouwd netwerk van honderden ondernemersgroepen in steden en gemeenten. UNIZO- is er één van.

Het UNIZO-bestuur is aanspreekpunt. UNIZO-leden kunnen met al hun ondernemersvragen terecht bij een van de UNIZO-bestuurders.
Waar nodig, brengen wij u in contact met de juiste UNIZO-medewerkers

Elke dag opkomen voor uw belangen is onze kernopdracht. Het UNIZO-bestuur gaat in gesprek met het gemeentebestuur om een goed ondernemersklimaat te realiseren. Daarvoor volgen wij dossiers waarin het ondernemersbelang aanwezig is van nabij op. We nemen vertegenwoordigingen op in verschillende gemeentelijke adviesorganen. Voor het opstellen van een standpunt of zoeken naar oplossingen kunnen we rekenen op de specialisten van UNIZO

Daarnaast bieden wij u volop kansen om uw eigen ondernemersnetwerk uit te bouwen, organiseren wij voor professionele informatiesessies en organiseren wij acties die ondernemen in onze gemeente bevorderen.

Wenst u mee te werken aan UNIZO in uw gemeente, stuur ons een mailtje

Lid worden Infopakket


UNIZO 2016 Overzicht van UNIZO op Vimeo.

b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
UNIZO Ondernemerslijn

Nieuw nummer vanaf 1 juli!

 

ondernemerslijn_nummer

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Hasselt
KBC Proximus Liantis