Infosessie en demo: Robots in klantenbeleving

Banner_Robots_in_klantenbeleving_20191205

 

Een robot die klanten helpt en tegelijk animeert. Het lijkt iets uit een science-fiction film. Maar de Limburgse ICT specialist Auva maakt er een realiteit van.

Het bedrijf gaat namelijk in zowat al hun vestigingen een robot inzetten om naar eigen zeggen te zorgen voor een ongeëvenaarde klantenervaring. De robot, genaamd Cruzr, zal de taken van verkopers gedeeltelijk over nemen. 
Hij zal wachtrijen beheren, klanten de weg wijzen en hen informatie verschaffen over producten en diensten.  Op die manier kunnen verkopers zich focussen op het menselijke contact. 

Raf Coomans van Auva wil deze Europese primeur graag met jullie delen en de mogelijkheden van robots tonen in retail klantenbeleving en elke B2B omgeving met een boeiende infosessie en demo, zodat je Cruzr meteen zelf aan het werk kan zien.  De mogelijkheden zijn immers eindeloos.  Denk maar aan het onthaal in de ontvangstruimte van een onderneming, entertainment, goederenmanagement, orderpicken, analyses, logistieke operaties enz.

Benieuwd wat zo een robot voor jou kan betekenen?  Schrijf je dan HIER in!

Programma:

19u00: Ontvangst en verwelkoming
19u30: infosessie met demo
21u00: aansluitenden drink


Deze sessie wordt je gratis aangeboden door de gemeente Heusden-Zolder, UNIZO Heusden-Zolder en Syntra.  We vragen je enkel je deelname te bevestigen door in te schrijven.

 

terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 06 november 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
5 GRATIS WEBINARS

Te volgen zonder registratie via onze Facebook pagina

 

Unizo_FBP_Overzicht_Live_Sessies_2020_verkleind

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis