Raf Coomans geeft de fakkel voorzitter UNIZO Heusden-Zolder door aan Monique Mommen en Nico Bijnens.

DSC_0007-bewerkt-Site

 

UNIZO Heusden-Zolder slaat een nieuwe weg in. Raf Coomans stopt na 12 jaar als voorzitter van de ondernemersvereniging van de gemeente. Raf Coomans (Auva NV) wordt vervangen door Monique Mommen (Optiek Mommen) en Nico Bijnens (BN Tech).

Raf Coomans was oprichter van de ondernemersvereniging in Heusden-Zolder en kan terugblikken op meerdere mooie momenten. “Het was een hele eer en uitdaging om 12 jaar voorzitter te mogen zijn. Ik wil graag benadrukken dat ik in UNIZO Heusden-Zolder een hechte en ondernemende bestuursploeg terugvond. Doorheen de jaren konden we enkele mooie zaken realiseren. Zo is er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie i.s.m. de gemeente, die uitgegroeid is tot één van de grootste in de provincie met 400 deelnemers. Ook ons 10-jarig bestaan met uitreiking van het gulden eikenblad was zeker een hoogtepunt. Maar ook de UNIZO ondernemerscafés of infosessies waren steeds boeiend. Zeker ook niet te onderschatten is de dagelijkse belangenbehartiging en hulp bij vragen van collega-ondernemers. Ook ben ik er zeker fier op de bestuurskern zo evenwichtig uitgebouwd te hebben, met mannen en vrouwen, uit de verschillende deelgebieden van onze gemeente, uit verschillende sectoren: industrie, retail, diensten, enz. waardoor we zeer goed contact houden met en representatief zijn voor alle ondernemers. Er is uiteraard nog werk aan de winkel, maar ik blijf actief als bestuurslid om verder aan de kar te trekken.”

Monique Mommen (Optiek Mommen) en Nico Bijnens (zaakvoerder BN Tech) zullen als duo het voorzitterschap van lokale UNIZO ondernemersvereniging in Heusden-Zolder opnemen. Monique runt samen met echtgenoot Marc sinds 1995 Optiek Mommen in Heusden Zolder. Nico op zijn beurt is actief in het beveiligingswezen met BN Tech. Hun gezamenlijke ervaring zorgt ervoor dat zij weten wat er reilt en zeilt bij de ondernemers, wat een belangrijke troef zal zijn voor UNIZO Heusden-Zolder.

Het nieuwe voorzittersduo wil in eerste instantie het bestuursteam bedanken voor het vertrouwen. “Ons doel is om verder te bouwen op de solide basis die al gelegd werd door Raf en zijn team , en plaatselijke netwerkactiviteiten en infosessies te blijven organiseren om de lokale zelfstandigen te connecteren, te informeren en te adviseren”, besluiten Monique Mommen en Nico Bijnens.

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 02 juli 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
5 GRATIS WEBINARS

Te volgen zonder registratie via onze Facebook pagina

 

Unizo_FBP_Overzicht_Live_Sessies_2020_verkleind

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis