Nieuwjaarsreceptie ondernemend Heusden-Zolder

009_site

 

We blikken terug op een geslaagde nieuwjaarsdrink van Ondernemend Heusden-Zolder met 400 ondernemers die plaats vond in ZLDR Luchtfabriek op woensdag 30 januari 2019

 

Kersvers middenstandsraadvoorzitter Bruno Dethier raakte in zijn maidenspeech enkele kernpunten van UNIZO en de Middenstandsraad aan. Het volledige verslag kan je HIER lezen via de Internetgazet Heusden-Zolder.

Burgemeester Mario Borremans beloofde op zijn beurt dat de komende 6 jaar geen nieuwe belastingen ingevoerd worden voor ondernemers. Ook kende volgens hem het ondernemen in Heusden-Zolder een gunstige periode. Tussen 2013 en 2018 nam het aantal inwoners dat als zelfstandige werkt toe van 2882 tot 3370, liefst 17 % dus. Het aantal bedrijven met personeel steeg in diezelfde periode van 716 naar 762, een groei met 6 %. In 2017 waren er 304 starters en slechts 21 faillissementen. 

De komst van nieuwe zaken en nieuwe vestigingen van ketens bewijst die positieve trend volgens burgemeester Borremans. Daarbij bedraagt de leegstand slechts 5%, merkelijk minder dan in de steden. Toch wachten nog heel wat uitdagingen zoals de mobiliteit, meer ruimte voor lokale bedrijven, de match tussen vacatures en werkzoekenden, de e-commerce en de veiligheid.

 

Met dank aan: 
- de Gemeente Heusden-Zolder, de Middenstandsraad 
en UNIZO Heusden-Zolder voor de organisatie
El Parachutero die dit jaar de hapjes mochten verzorgen
't Weyerke voor de vlotte en vriendelijke bediening
- al de aanwezigen voor de gezellige sfeer en babbels

 

Meer info en foto's vind je HIER

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 01 februari 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Aanbestedingsplatform

www.aanbestedingeninlimburg.be

 

unizo_banner_nieuwsbrief_1300px_300px_Aanbestedingsplatform_site

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis