Ondernemerscafé UNIZO Heusden-Zolder van 16 maart 2016 in het Gezellehuis

Internetgazet Heusden-Zolder http://www.heusden-zolder.eu/default.aspx?p=24655

 

60 ondernemers op UNIZO-ondernemerscafé

 

 

Zowat 60 ondernemers uit Heusden-Zolder zakten vanavond op uitnodiging van de lokale UNIZO-afdeling naar het Gezellehuis af voor een 'Ondernemerscafé'.

 

Daar kunnen handelaars en ondernemers wat bijbabbelen, de actualiteit bespreken en informatie uitwisselen in een informele sfeer.

 

Voor die informele sfeer zorgde niet in het minst de sfeerband 'Knappe Koppen'. Voorzitter Raf Coomans mocht als gastspreker Bart Lodewijckx inleiden, hij is niet alleen directeur van UNIZO-Limburg maar ook inwoner van Heusden-Zolder.

 

Bart Lodewijkcx presenteerde in een notedop de werking van UNIZO. Enerzijds is het een belangenorganisatie die het ondernemersklimaat en de sociaal-economische situatie van haar leden behartigt. Maar daarnaast kunnen leden-ondernemers ook terecht voor een waaier aan dienstverlening zoals incasso, het gebruik van modelbrieven en -contracten, een 24/24 hulplijn en het gratis ter beschikking stellen van brochures en publicaties.

 

In de loop van de avond werden her en der nog meer items aangekaart, want economie en handel evolueren sneller dan ooit.

 

Meer foto's: http://www.heusden-zolder.eu/default.aspx?p=24655


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 16 maart 2016
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Aanbestedingsplatform

www.aanbestedingeninlimburg.be

 

unizo_banner_nieuwsbrief_1300px_300px_Aanbestedingsplatform_site

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis