Eerste Gulden Eikenblad voor Fernand Claes op het 10-jarig bestaan van UNIZO Heusden-Zolder

Fernand Claes van frituur 't Brugske heeft vanavond het allereerste Gulden Eikenblad van UNIZO Heusden-Zolder gekregen. Die award is in het leven geroepen naar aanleiding van de 10de verjaardag van de lokale ondernemersorganisatie. Iedereen, ook onze lezers, mocht de afgelopen maand kandidaten nomineren die een belangrijke rol spelen voor het ondernemerschap in Heusden-Zolder. En daaruit heeft het UNIZO-bestuur dan de laureaat gekozen.


 Volgens voorzitter Raf Coomans verdient Fernand Claes de award omdat hij al tien jaar bestuurslid en nadien ook voorzitter is van de Handelaars Heusden Dorp. Daarnaast was hij jaren ondervoorzitter van de middenstandsraad en de jongste jaren trekt hij de kar als voorzitter van de middenstandsraad en de middenstandsvzw. Hij leidde de organisatie in soms moeilijke momenten of in moeilijke trajecten zoals de geschenkbon, het commercieel strategisch plan, ... Daarnaast neemt hij bijzonder veel praktisch werk voor zijn rekening en runt ook nog zijn frituur.


 Fernand kreeg een prachtig sculptuur in smeedwerk ontworpen door Raf Nulens overhandigd door Bart Lodewijckx, echtgenote Karin Cerstelotte werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Mario Borremans. Voordien had Bart Lodewijckx, afgevaardigde-bestuurder van UNIZO-Limburg, het belang van ondernemers en goed ondernemerschap al onderlijnd en de vrijwilligers van de lokale afdeling een hart onder de riem gestoken. De viering werd gehouden in het bijzondere decor van de modelwoning van Glas Ceyssens en bijgewoond door heel wat ondernemers uit Heusden-Zolder.

 

Klik hier voor de fotoreportage.

 

(Bron Internetgazet Heusden-Zolder)


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 07 augustus 2017
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Aanbestedingsplatform

www.aanbestedingeninlimburg.be

 

unizo_banner_nieuwsbrief_1300px_300px_Aanbestedingsplatform_site

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis