Baron de Villenfagne zet de deuren van kasteel Vogelsanck open voor UNIZO Heusden-Zolder.

 

DSC_0049-site_cover

De baron was verheugd kennis te maken met de lokale ondernemers van Heusden-Zolder aangezien zij de de dynamiek van de streek onderhouden. Het leiden van deze historische plek is voor de baron imeers gebaseerd op 3 E's...ecologie, economie en educatie, waarbij het ondernemen centraal staat in het deel economie.
De ondernemers kregen aldus een exclusieve kijk achter de schermen van een wereld die normaal gezien verborgen blijft achter hoge hekken, statige muren en waterpartijen.
Zij werden door de baron en zijn zoon Gauthier de Villenfagne rondgeleid door het domein van 450 hectare rond het kasteel waarbij de baron zich een echte natuurliefhebber toonde Maar hij had niet alleen aandacht voor de natuur. Ook de deuren van het kasteel gingen voor éénmaal open. Hij vertelde over de geschiedenis van zijn kasteel, over de verschillende bouwstijlen en over de gebruikte materialen. Zoon baron Gauthier gidste de ondernemers door het kasteel met onder meer de salons en de bibliotheek. Afsluitend konden de deelnemers genieten van een high tea in samenzijn met de baron, barones en zoon baron Gauthier.

 

 

Een uitgebreid foto-verslag kan je HIER vinden!


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 11 juni 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Aanbestedingsplatform

www.aanbestedingeninlimburg.be

 

unizo_banner_nieuwsbrief_1300px_300px_Aanbestedingsplatform_site

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis