"Wij staken niet"-actie in Heusden-Zolder

UNIZO-Limburg heeft vanmorgen, samen met een delegatie van de lokale afdeling UNIZO-Heusden-Zolder, symbolisch actie gevoerd bij het bedrijf Damhert. UNIZO wilde daarmee werkgevers en werknemers bedanken die vandaag gewoon werken in plaats van te staken tegen de besparingsplannen van de toekomstige regering. Ook UNIZO is niet tevreden over die plannen maar zegt dat hard werken het enige antwoord is op de crisis.

Verlammende straatacties en stakingen zijn totaal onverantwoord. Een heel slecht signaal aan de financiële markten en al wie nog wil investeren in ons land.

 

Daarom werd eerder ook al een internetpetitie tegen de stakingsdag georganiseerd en die is ondertussen door meer dan 45.000 mensen onderschreven.

 

Bij Damhert waren er bloemen voor zaakvoerster Grete Remen en een doosje 'merciekes' voor de werknemers van wie niemand vandaag staakte.

 

Voor meer info omtrent de exacte stand van de actie en indien u ook nog wenst te ondertekenen, ga naar de website www.wijstakenniet.be of KLIK HIER

 

Dit is een positieve oproep aan al wie bereid blijft de handen uit de mouwen te steken om de crisis op een realistische manier te lijf te gaan. Voor een betere toekomst van alle burgers.
DSC_0013_SmallDSC_0032_Small

DSC_0016_Small DSC_0045_Small

 

DSC_0034_SmallDSC_0040_Small_2

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 02 december 2011
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Aanbestedingsplatform

www.aanbestedingeninlimburg.be

 

unizo_banner_nieuwsbrief_1300px_300px_Aanbestedingsplatform_site

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Heusden - Zolder
KBC Proximus Liantis