Liesbeth Jouck nieuwe voorzitter

 

 

Liesbeth Jouck is de nieuwe voorzitter van UNIZO Kermt-Kuringen. Het bestuur van de  lokale ondernemersvereniging heeft Liesbeth Jouck unaniem verkozen.

 

Liesbeth volgt Stefan Hendrickx op die meer dan 10 jaar voorzitter was. Stefan heeft kortelings een politiek mandaat als gemeenteraadslid opgenomen, dit is niet combineerbaar met het voorzitterschap.  Hij blijft wel actief als bestuurslid.

 

Liesbeth Jouck (34) is advocaat bij Omnius Advocaten en is geboren, getogen en nog steeds wonende in Kermt. Liesbeth is al verschillende jaren bestuurslid en secretaris van UNIZO Kermt-Kuringen.

 

"Als jonge voorzitter heb ik de ambitie om verder te werken met ons dynamisch bestuur. Een voorzitter als Stefan opvolgen is geen gemakkelijke opdracht. Hij weet zijn bestuur als geen ander te motiveren en te enthousiasmeren en is een gekend figuur in Kermt en omstreken. Samen met de collega bestuursleden willen we de ingeslagen weg verderzetten, met leuke en goede netwerkactiviteiten, maar ook bij de stad Hasselt opkomen voor de belangen van de ondernemers in de deelgemeenten. Tot slot wil ik Stefan uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging en hopen we nog lang op hem te kunnen rekenen als bestuurslid.”

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 23 januari 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
sp
UNIZO Ondernemerslijn

Nieuw nummer vanaf 1 juli!

 

ondernemerslijn_nummer

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Kermt-Kuringen
KBC Proximus Liantis