Martijn Vanhove volgt Juri De Groote op als voorzitter van UNIZO Kinrooi

UNIZO_bestuur_kinrooi_LD_15778001

 

Het bestuur van UNIZO Kinrooi heeft op haar septembervergadering van 2018 Martijn Vanhove verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging UNIZO Kinrooi.

Martijn Vanhove volgt Juri De Groote op als voorzitter. Juri De Groote zal als bestuurslid van UNIZO Kinrooi de ondernemersvereniging verder blijven versterken.
Het afscheid van Juri De Groote als voorzitter was reeds eerder aangekondigd. “Zelf had ik de oorspronkelijke doelstelling om 2 jaar voorzitter te zijn van UNIZO Kinrooi. Ik heb er 4 jaar van gemaakt, langer is niet mogelijk volgens de statuten. Een bijzondere boeiende periode uit mijn carrière die ik niet gemist zou willen hebben. Omdat ik het volste vertrouwen heb in mijn team van bestuurders geef ik met véél plezier de fakkel door.”

Hierdoor zal Juri De Groote terug meer tijd kunnen investeren in Amesco, Entecom Systems en Frantsen bvba het nieuwste project van De Groote.

 

Martijn Vanhove is al 20 jaar zelfstandig ondernemer en kent de knepen van het vak als geen ander.

Hij is zaakvoerder van Houthandel Vanhove & de Boomkamer gelegen op het industrieterrein Leuerbroek te Kinrooi.

 

Houthandel Vanhove is ontstaan in 1939 en Martijn Vanhove en zijn 2 broers zijn de 3de generatie in de houtsector.

Daarnaast is de nieuwe voorzitter een fiere vader van 2 kinderen en gelukkig getrouwd en draagt het familiale karakter hoog in het vaandel zowel binnen het bedrijfsleven alsook in het verenigingsleven.

 

Als doorwinterde inwoner van Kinrooi is hij bijzonder fier op zijn woonplaats. Een veelzijdige gemeente, waar een gunstig economisch klimaat heerst, met prachtige natuurgebieden en héél wat toeristische trekpleisters waardoor er niet alleen ruimte wordt gecreëerd om te werken maar waar je ook een instant gevoel van vakantie/ontspanning kan ervaren.

 

“Onze ondernemers hebben heel wat in hun mars en zij mogen terecht trots zijn op hetgeen zij realiseren. Als kersvers voorzitter wil ik de stem laten klinken van onze ondernemers en hen ondersteunen en aanmoedigen in hun realisaties. De komende tijd wil ik dan ook blijven inzetten op de belangenbehartiging van onze ondernemers. Verder blijft ook de uitbouw van de samenwerking met het gemeentebestuur en het bouwen van bruggen tussen de ondernemers via het organiseren van netwerkevents en bedrijfsbezoeken een van de speerpunten, en staat ook de vorming van onze ondernemers d.m.v. het organiseren van opleidingen centraal.

Hierbij kan ik rekenen op een hechte bestuursploeg, waarbij iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Het is dan ook een hele eer dit bestuur en de belangen van onze lokale ondernemers te mogen vertegenwoordigen. Samen zullen wij ongetwijfeld UNIZO Kinrooi nog beter op de kaart zetten,” aldus Martijn Vanhove voorzitter UNIZO Kinrooi.

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 25 september 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Kinrooi
KBC Proximus Liantis