Mullerhof kaapt 5de UNI-K Award weg

Awardwinnaars_2019_totaal

Het bestuur van UNIZO Kinrooi en een jury van zelfstandige ondernemers kozen voor de vijfde keer hun Ondernemer van het Jaar. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Kinrooise bedrijven in de kijker. De competitie kreeg zijn beslag tijdens het ondernemersfeest op 15 maart.  

 

De genomineerden voor de UNI-K Award 2019 waren: Press & Paper Clips, een cadeau & kantoorvakhandel bekend in Kinrooi en omstreken; Gorissen bvba, producent en plaatser van ramen, deuren, rolluiken en zonweringen en  Mullerhof, met horeca ondernemer Kurt Prikken aan het roer. Een moderne frituur. Deze laatste ging met de UNI-K Award – ondernemer van het Jaar 2019 aan de haal. Press & Paper Clips nam de Publieksprijs mee naar huis.

 

UNIZO Kinrooi reikte ook de spotlight award uit aan een ondernemer of bedrijf dat het laatste jaar extra is opgevallen met een uitzonderlijke prestatie of een unieke ontwikkeling. Dit jaar ging deze eer aan ondernemers duo Peter Cremers & Eric Vanhove die samen de Yacon Gin hebben ontwikkeld en op de markt gebracht.

 

 

Verloop van de wedstrijd

Voor de uitgave 2019 maakten de bestuursleden van UNIZO Kinrooi een longlist van verdienstelijke ondernemingen. Zij hielden rekening met uitstraling, communicatie, verwezenlijkingen, investeringen, externe informatie, spontane kandidaturen & voordrachten, enz. Vervolgens kozen ze bij stemming vijf kandidaten die uitgenodigd werden een deelnamedossier in te vullen. Deze shortlist kreeg de jury ter beoordeling voorgelegd. Op basis van de informatie in het dossier (geschiedenis, missie, waarden, visie, doelstellingen, strategie en digitale transformatie) kozen ze drie genomineerden.

Op … maart vereerde de jury de genomineerden met een bezoekje, waarna de beraadslaging plaatsvond over wie de UNI-K Award 2019 in zijn prijzenkast mocht zetten. Op vrijdag 15 maart vond de proclamatie van de winnaars plaats ter gelegenheid van 20 jaar UNIZO Kinrooi, dat dit jaar plaatsvond in de stegel.

 

Uit het juryrapport

Citaat over het Mullerhof: "... Het inzetten op innovatie in een bestaand horeca concept waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gehouden. Een bedrijfsleider met een duidelijke visie naar groei en innovativiteit gekoppeld aan een gezonde dosis creativiteit.

 

 

 

UNIZO Kinrooi is de lokale ondernemersverening onder UNIZO Limburg en UNIZO Nationaal. Meer info via de voorzitter martijn.vanhove@unizo.be, www.unizo.be/kinrooi, www.facebook.com/UNIZOKinrooi.

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 15 maart 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Kinrooi
KBC Proximus Liantis