Uitreiking HIB-label aan Nesa

UNIZO heeft in Maaseik het 'Handmade In Belgium'-label uitgereikt aan Christopher Kindt en Raf Neijens. Ze ontvingen het HIB-label uit handen van Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg en Cat’rina Vandersteegen voorzitter UNIZO Maaseik.

 

Nesa vertegenwoordigd een uitgebreid assortiment in metaalwerken, een bedrijf dat sinds 1988 een klantgericht familiebedrijf is met een eigen atelier in Maaseik. Nesa maakt zowel standaardproducten als maatwerk zoals poorten, hekwerken, paardenboxen, …

 

Met het HIB-label wil UNIZO ondernemers die originele en handgemaakte producten afleveren, extra ondersteunen. “Daarom is het zogenaamde HIB-label in het leven geroepen en deze Maaseikse ondernemer past perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg uit.

Consumenten zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar originele producten en willen daarvoor een authenticiteitsgarantie. “Die ambachtelijke ondernemers willen we een duwtje in de rug geven. De term ambachtelijk is in België, in tegenstelling tot in Frankrijk niet beschermd. Vandaar dat wij bij UNIZO het HIB-label in het leven hebben geroepen”, aldus Bart Lodewyckx.

 

IMG_0029


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 07 december 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis