12de UNIZO Maaseik Awards afgetrapt bij JM Construct

12 december 2018 - Vanavond vond de Kick-off UNIZO Maaseik Award 2018 plaats. Traditiegetrouw bij de vorige winnaar: JM Construct.

 

De bezoekers maakten kennis met het bijzondere metaalverwerkende bedrijf dat Het Bronzen Eikenblad 2017 in de kast heeft staan.  In de loop van dit jaar sleepte JM Construct ook de titel van Beste Productiebedrijf van Limburg in de wacht en werd genomineerd voor de Belgian Maker Award.

 

Editie 2018 uit de startblokken

De voorzitter van de jury maakte de drie genomineerden voor het Bronzen Eikenblad 2018 bekend. Zij bleven over van respectievelijk een longlist en een shortlist die het bestuur van UNIZO Maaseik had opgesteld op basis van uitstraling, verwezenlijkingen en voordrachten. Een tienkoppige jury van zelfstandige ondernemers boog zich vervolgens over de deelnamedossiers van de bedrijven op de shortlist. Daarin beschreven de kandidaten het afgelegde parcours van hun onderneming, hun missie, visie en strategie voor de toekomst. De jury nomineerde drie bedrijven die zij in januari zal bezoeken om uit te vinden wie dit jaar het Bronzen Eikenblad mee naar huis mag nemen.

Tijdens de kick-off stelde een reporter van Radio LRM de genomineerden voor aan het aanwezige publiek.

 

Maaseiker Ondernemersfeest

Op 18 januari kunnen ondernemers uit Maaseik, Opoeteren en Neeroeteren getuige zijn van de bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de trofee. De feestelijke avond vindt dit jaar plaats in Café De Beurs in hartje Maaseik.

 

In afwachting kan ook het publiek stemmen en een publiekswinnaar aanduiden:

https://www.flexmail.eu/vt-d8068be17108c40b

 

 

Dit zijn de drie genomineerden

 

Het Warredal: hippisch centrum voor allerlei paarden- en andere evenementen, met adventure park en sinds kort de Nutchel camping, gelegen in Neeroeteren (Bergerven). Opgestart in 2001 en door de jaren heen uitgebouwd, vernieuwd en aangepast aan veranderende marktomstandigheden. De Nutchel camping getuigt van een vernieuwende visie op natuurtoerisme. Het bedrijf van de familie Schelfhout draait op een vijftiental medewerkers.

 

De Sjeiven Dörpel: horecabedrijf van de familie Leyen met café-brasserie en hotellerie, in een gerestaureerde vierkantshoeve in Maaseik (Aldeneik). Het café opende zijn deuren in 1994, genoemd naar de oude dorpelsteen aan de voordeur. Geleidelijk breidde de onderneming uit met vakantieappartementen, restaurant, 11 hotelkamers en een extra multifunctioneel zaaltje. Het team bestaat uit 17 medewerkers

 

Davy Swennen: schrijnwerkersbedrijf in Neeroeteren, gespecialiseerd in lage energie- en passiefwoningen (houtskeletbouw), houten bijgebouwen, gevelbekleding en dakwerken. Opgestart in 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een jonge, dynamische ploeg met 11 medewerkers. Om verder te kunnen groeien realiseerde het bedrijf in 2016 een overname die de naam Mano Houtconstructies meekreeg.

 

20181212_genomineerden_kick-off_maaseik

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 10 december 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis