Stem nu UNIZO Award Maaseik

DSC_0077_Medium

 

13de UNIZO Maaseik Awards afgetrapt bij het Warredal

 

24 oktober 2019 - Vanavond vond de Kick-off plaats van de UNIZO Maaseik Award 2019. Traditiegetrouw bij de vorige winnaar: het Warredal.

 

De bezoekers maakten kennis met het bijzondere vrijetijdsbedrijf dat Het Bronzen Eikenblad 2018 in de kast heeft staan.  Het Warredal geeft een geheel nieuwe invulling aan verblijfstoerisme en natuurbeleving met, naast het hippisch centrum, een adventure park en het succesvolle glamping vakantiedomein Nutchel.

 

Editie 2019 uit de startblokken, thema: Winkelhier

De voorzitter van de jury maakte de drie genomineerden voor het Bronzen Eikenblad 2019 bekend. Zij bleven over van respectievelijk een longlist en een shortlist die het bestuur van UNIZO Maaseik had opgesteld op basis van uitstraling, verwezenlijkingen en voordrachten. Voor de shortlist koos UNIZO Maaseik er dit jaar voor om de lokale handelaar in het voetlicht te plaatsen en aandacht te vragen voor de Winkelhier-campagne.

Een negenkoppige jury van zelfstandige ondernemers boog zich vervolgens over de deelnamedossiers van de bedrijven op de shortlist. Daarin beschreven de kandidaten-winkelhiers het afgelegde parcours van hun onderneming, hun missie, visie en strategie voor de toekomst. De jury nomineerde drie bedrijven die zij in januari zal bezoeken om uit te vinden wie dit jaar het Bronzen Eikenblad mee naar huis mag nemen.

Tijdens de kick-off stelde Myriam Stinkens, Coach aan de Maas, de genomineerden voor aan het aanwezige publiek.

 

Maaseiker Ondernemersfeest

Op 17 januari kunnen ondernemers uit Maaseik, Opoeteren en Neeroeteren getuige zijn van de bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de trofee. De feestelijke avond vindt dit jaar plaats in Hotel Van Eyck in hartje Maaseik.

 

STEM HIER VOOR DE PUBLIEKSPRIJS!

 

Dit zijn de drie genomineerden

 

Bloemen Anthos: opgestart in 1990 zet de bvba straks zijn trouwe klanten al 30 jaar in de bloemetjes. Bloemen Anthos wil evolueren van een traditionele bloemenwinkel naar een centrum van creativiteit, inspiratie en advies. De mooiste geuren en kleuren vindt de klant in de winkels in Neeroeteren en Maaseik, samen met service en advies. Op de website kan hij terecht voor informatie en binnenkort voor eenvoudige bestellingen.

 

Slagerij Houben: ook deze winkelhier heeft al wat jaren op de teller. In 2021 bestaat de ambachtelijke slagerij 20 jaar. Een negenkoppig team zorgt in eigen atelier voor alle vleesbereidingen volgens oude recepten en bedient de klant in de sfeervolle, kraaknette winkel. Hun gedreven vakmanschap deed hen toetreden tot de Grootorde van de Belgische Slagers en leverde tijdens vakbeurzen meerdere gouden, zilveren en bronzen medailles op.

 

De Kieësklok: kaas- en delicatessenwinkel geopend in de schoot van bvba Bekthe (1997). Theo Bekkers en zijn dochter timmeren samen aan de weg van de nog relatief jonge kleinhandel, die ze dag na dag zien groeien dankzij enthousiaste klanten. Zij kopen en verkopen hun lekkernijen-met-een-verhaal met veel passie en besteden daarbij aandacht aan kwaliteit, duurzaamheid en de wensen van de klant.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 23 oktober 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis