Maaseiker Ondernemers van het Jaar, editie 2015

De jaarlijkse verkiezing van de meest opmerkelijke ondernemers van Opoeteren, Neeroeteren en Maaseik is weer uit de startblokken.

 

Twee bekroningen

Naast de Ondernemer van het Jaar, die Het Bronzen Eikenblad in de wacht sleept, kijken we ook weer uit naar de Starter van het Jaar, die Het Jonge Eikenblad in de kast mag zetten.

 

Jurycriteria zijn:

  • Historiek, aanloop, aanleiding tot ondernemerschap
  • Visie op de toekomst
  • Argumentatie
  • Differentiatie
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Uitdragen van ondernemerschap

Het Bronzen Eikenblad

Het bestuur van UNIZO Maaseik nomineert drie opmerkelijke ondernemers. De jury bezoekt de drie genomineerden in hun bedrijf, waarna ze een rangschikking vastleggen. Daar komt de stem van het publiek bij - de aanwezigen op de Awards Celebrations Night - die de rangorde finaliseert. De drie genomineerden worden bekroond met een oorkonde en de hoogst geplaatste ontvangt een prijzenpakket met onder meer het unieke, door kunstsmid Stan Van Dinter vervaardigde "Bronzen Eikenblad".

 

Het Jonge Eikenblad

Het bestuur van UNIZO Maaseik nomineert drie opmerkelijke starters. De drie genomineerden presenteren zich tijdens het Kick-off Event dat plaatsvindt bij de Ondernemer van het Jaar 2014, de ambachtelijke zetelmakerij, Revilax. De jury bezoekt hun tijdelijke "zetel" en leggen een rangschikking vast. Het publiek op de Awards Celebration Night voegt daar zijn stem aan toe. De winnaar ontvangt een prijzenpakket met onder meer het unieke, door de leerlingen Houtbewerking van Harlindis & Relindis vervaardigde "Jonge Eikenblad".

 

Evenementen waar u zeker bij moet zijn

  • 29/10/2015 19u Presentatie aan jury en publiek van de genomineerden voor de Starters Award, tijdens de Kick-off bij Revilax in Neeroeteren, de laureaat van het Bronzen Eikenblad 2014
  • 11/2015 (precieze datum volgt): bekendmaking van de genomineerden voor het Bronzen Eikenblad 2015, interviews en verzoekplaatprogramma's op Radio LRM.
  • 19/01/2016 20u Proclamatie van de laureaten op de Awards Celebration Night in Lotto Dôme, Maaseik: de niet te missen hoogmis van Maaseiker ondernemerschap!

Reglementen te downloaden op www.unizo.be/maaseik

Klik hier voor het reglement.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 27 oktober 2015
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis