Vangeloven Interieur WINNAAR UNIZO-AWARD "Het Bronzen Eikenblad" 2015 ? ?t Sjoesterke winnaar UNIZO-Award "Het Jonge eikenblad" 2015 MAASEIK

Op 19 januari 2016 werd in Maaseik tijdens de nieuwjaarsreceptie van UNIZO Maaseik het "Bronzen Eikenblad & Het Jonge Eikenblad" uitgereikt. Naast een bestaande ondernemer werd dit jaar dus ook aandacht geschonken aan een startend bedrijf. In beide categorieën waren er telkens 3 genomineerden.

 

Winnaar van de negende editie werd Vangeloven Interieur, een groei KMO gespecialiseerd in interieurvormgeving. Zaakvoerster Petra Vangeloven ontving uit handen van Karl Verlinden nationaal voorzitter van UNIZO, een kunstwerk van Stan Van Dinter. De 2 andere genomineerden die kans maakte op "het bronzen eikenblad" waren ‘Kasteel de Schans' een cursuscentrum voor persoonlijke ontwikkeling en bezieling & ‘Hotel Oude Eycke’ een luxe hotel en feestzaal in Aldeneik.

 

De prijs voor beste starter "Het Jonge Eikenblad ging naar ‘t SjoËsterke. Een schoenmakerij gespecialiseerd in het herstellen van ruiter laarzen en zoveel meer. Zaakvoerster Nadine Boonen ontving uit handen van Franky Hungenaert het 'Jonge Eikenblad'. De 2 andere genomineerden die kans maakte op "het jonge eikenblad" waren ‘Bikeshop Chrischou’ de fietsenspeciaalzaak van Maaseik en ‘de oeter' een meer dan gewaardeerd dorpscafé in Opoeteren.

 

Alle ondernemers op het podium waren terechte winnaars!

 

 

Klik hier voor de fotoreportage.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 20 januari 2016
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis