House of Artistry wordt tiende Ondernemer van het Jaar in Maaseik

Vrijdag de dertiende was een geluksdag in Maaseik. Bijna 200 ondernemers in de Lotto Dome getuige van de uitreiking van het Bronzen Eikenblad en vierden het ondernemerschap met een vet feestje. Op de Awards Celebration Night reikte burgemeester Jan Creemers "Het Bronzen Eikenblad" - een kunstsmeedwerk van Stan Van Dinter - uit aan het kappersteam van Ludovic Beckers. Die zat zelf in Las Vegas voor een show van Redken Education. Via skype ving het publiek ter plekke een glimp op van de internationale activiteiten van de kersverse ondernemer van het jaar. Zijn kapsalon in Maaseik vormt het laboratorium waar House of Artistry wereldwijde opleidingen en innovatieve kapperstools ontwikkelt. Ludovic  reageerde emotioneel op het nieuws van zijn bekroning.

 

PUBLIEKSPRIJS VOOR OUD OTEREN Schepen van Lokale Economie, Kevin Drees, reikte de publieksprijs uit, een keramieksculptuur van Jan Winkels. Oud Oteren is een lokaal verankerd horecaconcept dat traditie en vernieuwing verenigt, zegt het juryrapport. Het trio jonge zaakvoerders in het gezelschap van hun medewerkers toonde  zich bijzonder ingenomen met de onderscheiding. 

 

HIB LABEL VOOR SALON ROGER Ook de derde genomineerde ging met een erkenning naar huis. Het atelier vervaardigt traditionele karnavalkostuums op ambachtelijke wijze en krijgt daarvoor zowat alle prinsen en Raden van Elf uit de Euregio over de vloer. Drie generaties vrouwelijke ondernemers kregen het Handmade in Belgium Label uitgereikt door Bart Lodewyckx, Afgevaardigde Bestuurder van UNIZ0 Limburg. In de zaal volgde een 190-koppig publiek het feestelijke gebeuren op het podium. Alle aanwezigen droegen bij aan het goede doel: de ondernemersverenigingen op de Filippijnen, een project van Trias ngo.

 

Klik hier voor de fotoreportage.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 01 februari 2017
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis