Wie is Wie Serrebouw Vandendijk

De UNIZO ondernemersverenigingen van Kinrooi, Maaseik en Dilsen-Stokkem waren te gast bij ‘Vandendijk Serrebouw’ te Kinrooi voor de organisatie van het ‘Wie is Wie’ netwerkontbijt.

Na een korte verwelkoming door Juri De Groote voorzitter van UNIZO Kinrooi volgde er de traditionele microronde waarbij de 50 aanwezige ondernemers zich konden voorstellen.

Zaakvoerder Rudi Vandendijk en tevens gastheer van dit ontbijtnetwerk bracht een boeiende toelichting over zijn bedrijf, de topper in serrebouw en overkappingen.

 

Hierna volgende een boeiende toelichting door Joël Banks de trainer van Volleybalclub Maaseik over hoe je een team kan motiveren om hoog te scoren, iets dat ook zeer toepasselijk is voor menig zaakvoerder.

 

Intussen konden de gasten genieten van een lekker uitgebreid ontbijt en een interessante rondleiding doorheen het bedrijf.

 

‘Het was een leuke kans voor ons bedrijf om de deuren open te zetten voor het ondernemerspubliek van UNIZO. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze eigen buren ondernemers te leren kennen en hopen op termijn ook zaken met hun te kunnen doen.’ Aldus een fiere zaakvoerder Rudi Vandendijk van Vandendijk Serrebouw. Het weekend van 10 en 11 maart organiseren ze bij Vandendijk Serrebouw opendeurdagen voor het grote publiek.

 

Klik hier voor de fotoreportage.

 

DSC_0036

 

 

#sterkondernemen Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.

 

terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 07 februari 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis