Maaseiker ondernemers zorgen voor injectie van 3.750 euro voor Trias ngo

004

Voor het derde opeenvolgende jaar, haalde UNIZO Maaseik een mooie som op ter gelegenheid van de Awards Celebration Night. Daar werden de Ondernemers van het Jaar in de bloemetjes gezet. Zelfstandige ondernemers vierden hun ondernemerschap maar dachten daarbij ook aan hun collega's op de Filippijnen. De aanwezigen deden elk 5 euro in pot. Dat resulteerde in 750 euro. De federale overheid doet daar het viervoudige bij. Resultaat: 3.750 euro werkkapitaal voor de ondernemersverenigingen van Trias!

 

UNIZO Maaseik Awards 2017

De lokale ondernemersvereniging met voorzitter Cat’rina Vandersteegen rondde haar elfde verkiezing van de Maaseiker Ondernemers van het Jaar af met de organisatie van de Awards Celebration Night. Daar klonken de Maaseiker ondernemers op het nieuwe jaar en kregen ze te horen wie de winnaars waren van de ondernemersprijzen Het Bronzen Eikenblad en de publieksprijs.

De negenkoppige jury bestond uit mensen actief in het lokale bedrijfsleven. Zij beoordeelde de kandidaten op geschiedenis, missie, waarden, visie, doelstellingen, strategie en digitale transformatie. Uit de drie genomineerden werden de winnaars gekozen. JM Construct - metaalbewerking voor betonindustrie en bouwsector - ging met de hoofdprijs naar huis. Ma Marie - een boetiekketen in de Bosstraat (kernwinkelgebied), dat een persoonlijke aanpak koppelt aan kwaliteit en stijl - mocht de publieksprijs in de kast zetten. Derde finalist was Intellisol, energiespecialist met een vernieuwende kijk op alternatieve energie en samenwerking met andere bedrijven.

 

Trias, ontwikkelingsorganisatie voor ondernemende mensen in het Zuiden

Tijdens een bestuursvergadering van UNIZO Maaseik kreeg Jasmien Bronckaers, International Partnership Manager van Trias de cheque met de donatie uit Maaseik overhandigd.

Trias ngo is actief in veertien landen, verspreid over Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Door de versterking van tientallen boerenorganisaties en ondernemersverenigingen bereikt Trias meer dan één miljoen mensen. Samen met de lokale partners wordt gewerkt aan een betere dienstverlening en een actieve belangenverdediging van hun leden. Speciale aandacht gaat naar de participatie van vrouwen, jongeren en de allerarmsten. In het Noorden werkt Trias samen met zes structurele partners. UNIZO is een van hen. Lees meer: www.triasngo.be en www.triasunizo.be

 

UNIZO is de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel en komt op voor de belangen van zelfstandige ondernemers. Daarnaast geeft ze info en advies en biedt ze zelfstandige ondernemers een netwerk. Lees meer: www.unizo.be, www.unizo.be/maaseik en http://www.facebook.com/UNIZOMaaseik.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 30 maart 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis