Wie is Wie Ontbijtnetwerk - Linssen Yachts

De UNIZO ondernemersverenigingen van Kinrooi, Maaseik en Dilsen-Stokkem waren te gast bij ‘Linssen Yachts’ te Maasbracht voor de organisatie van het ‘Wie is Wie’ netwerkontbijt. Na een korte verwelkoming door Martijn Vanhove voorzitter van UNIZO Kinrooi volgde er de traditionele microronde waarbij de 50 aanwezige ondernemers zich konden voorstellen.

 

Luc Vanthoor van Aqua Libra Yachtcharter uit Kinrooi en tevens verhuurbedrijf van Linssen Yachts bracht een boeiende toelichting... over Linssen Yachts, de topper in de jachtenbouw in de lage landen dat al 70 jaar bestaat. Intussen konden de gasten genieten van een lekker uitgebreid ontbijt en een interessante rondleiding doorheen het bedrijf.

 

‘Als ondernemers moeten we de attitude kweken om niet steeds richting Antwerpen of Brussel te kijken. We moeten meer richting Nederland kijken omdat daar een grotere economie op ons wacht. Daarom organiseren we ook netwerkevents over de landsgrenzen héén’. Aldus Martijn Vanhove voorzitter van UNIZO Kinrooi.

 

De volgende editie van Wie is Wie zal in december plaatsvinden bij containerbouwer Budé Containers in Dilsen-Stokkem.

 

Klik hier voor de fotoreportage.

 

DSC_0064

 

terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 12 juli 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maaseik
KBC Proximus Liantis