Poort 82 - starter van het jaar

Het bestuur van UNIZO Maasmechelen reikte op de nieuwjaarshappening van eind januari 2019 voor de eerste maal de StartersAward uit voor een startende ondernemer die opviel in het Maasmechelse ondernemerslandschap. De StartersAward viel te beurt aan het bedrijf Poort 82. Een opvallend jong bedrijf met sterke kwaliteiten in de horeca die Maasmechelen mee op de kaart zet. Poort 82 is een bijzonder verhaal waar je de passie en gedrevenheid van elke medewerker voelt doorhéén de hele avond. Een gast is geen nummer. Bij poort 82 bestaat geen ‘garçon’ of ‘mijnheer’ of ‘mevrouw’. Iedereen wordt hier bij de voornaam aangesproken wat ook een bepaald thuisgevoel creëert.

 

“De Starters Award hebben we in het leven geroepen om ook de startende bedrijven meer op de kaart te zetten. Jonge mensen die grote stappen zetten in hun leven, dat moeten we op één of andere manier kunnen ondersteunen. Zo’n Award is niet enkel een beeldje maar een schouderklop om aan te geven dat ze goed bezig zijn.”, aldus Ward Conings, voorzitter van UNIZO Maasmechelen.

 

Poort 82 is een splinternieuw gastronomisch tapas restaurant in het hartje van Maasmechelen. Een plaats waar beleving en culinaire verwennerij centraal staan. Alles wordt geserveerd in tapas-vorm, allemaal kleine creaties dus. Dit doen ze om iedereen zoveel mogelijk verschillende smaken in 1 avond te laten ontdekken. Ze richten zich tot een breed doelpubliek van jong en oud. “Het is altijd leuk om te zien hoe zoveel verschillende leeftijdscategorieën samen kunnen genieten van een leuke avond”, reageert Myrthe Vrancken. 

 

Myrthe Vrancken en Guus Coppens zijn zelf bijzonder ambitieus. De lat voortdurend hoger leggen is geen evidentie maar een voortdurend leerproces met vallen en opstaan.
Spelen op “Safe” is immers de dood voor groeimogelijkheden en ondernemen. Dit wordt doorgetrokken in het team zodat de motivatie een drijfveer is voor héél de groep.

Horeca is een passie, maar een vloek voor je privé leven, maar gelukkig wordt iedereen in het team goed omringd door fantastische mensen (familie en vrienden) die steun geven in alles wat ze doen.

 

De grondlegger van Poort 82 is zaakvoerder Myrthe Vrancken. Haar visie en ziel wordt blootgelegd in Poort 82. “Maar zonder een sterk team zou deze droom nooit waargemaakt kunnen worden. Iedereen draagt z’n steentje bij, want enkel samen kunnen we bouwen aan een fantastische toekomst”, reageert Myrthe.

 

Waarom investeren in Maasmechelen een goede zaak is:

Een simpele keuze voor deze investering, Mythe haar geboorteplaats is Maasmechelen. Ook het merendeel van het team is van Maasmechelen afkomstig. Het gevoel van thuis te zijn in deze gemeente en de fierheid die ze hebben over hun gemeente brengen ze naar buiten in hun ondernemen.

“Het is geweldig om beloond te worden voor het werk dat je doet, en zeker met zo’n prijs! Er zijn zoveel toppers in Maasmechelen die deze award ook dik verdiend hadden in onze ogen! Het was dus zeker een leuke verrassing dat wij deze mochten ontvangen” aldus Myrthe Vrancken, fiere zaakvoerster van Poort 82.

 

foto409432_16


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 20 februari 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maasmechelen
KBC Proximus Liantis