Ten Huize van: Elaisa Energetic Wellness

Op donderdag 6 juni sloegen de besturen van UNIZO Maasmechelen en UNIZO Dilsen-Stokkem de handen in mekaar om een kijkje te gaan nemen bij Elaisa Energetic Wellness, het gloednieuwe wellnesscomplex in de regio.  

In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt deze wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

 

Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden hebben ze bij Elaisa Energetic Wellness een uiteenlopende aanbod, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness. Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering. We zijn dan ook terecht fier dat een dergelijk project in onze achtertuin gerealiseerd is en kijken uit naar de opening zodat we zelf kunnen gaan genieten” aldus een verwonderde Guy Didden van UNIZO Maasmechelen.

Elaisa staat voor Egypte, Lemuria, Atlantis, Inner Source Activation.

Na de meer dan boeiende en wonderbaarlijke rondleiding, konden de gasten nog genieten van een hapje en een drankje op het buitenterras waar de gezellige sfeer en de natuur hand in hand de nacht in gingen.

 

De opening van Elaise Energetic Wellness zal medio 2019 de deuren openen voor het grote publiek.

 

Klik hier voor de fotoreportage. DSC_0015_Medium

 

 

 


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 12 maart 2019
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maasmechelen
KBC Proximus Liantis