Guy Didden - Bedankt voor alles!

Het bestuur van UNIZO-Maasmechelen organiseerde op zondag 25 januari 2015 de jaarlijkse nieuwjaarsbrunch. Deze editie kon men spreken van 203 aanwezigen – een absolute record.


De gasten werden verwelkomd door het bestuur met een lekker glaasje prosecco. De chek kok van Al Mulino kwam zijn belofte alvast na met overheerlijke creaties tijdens de walking-brunch.


Gastspreker Kris Peeters – (vice-eersteminister en minister van Werk, Economie en Consumenten, belast met Buitenland...se Handel) gaf een toelichting over zijn visie op 2015 alsook de politieke toestand van ons land vertegenwoordigd. “Kleine en Middelgrote Ondernemingen zijn het hart van onze economie” was toch de hoofdmoot van zijn toespraak.


Deze editie van de Nieuwjaarsbrunch was bijzonder; voorzitter Guy Didden nam na 13 jaar afscheid van zijn voorzitterschap. Guy Didden zet een stap terug om zo de jonge garde kansen te geven om zich te kunnen ontplooien. Als UNIZO-Voorzitter heeft Guy Didden ontzettend véél betekend voor de ondernemers van Maasmechelen. Hij heeft meegewerkt aan de socio-economische vergunning van het M2 Shoppingcenter, was voor de toeristische erkenning van Maasmechelen en bracht alle ondernemers steeds samen om zo aan één zeil te trekken.


Ward Conings volgt Guy Didden op als kersvers voorzitter. Ward Conings is zaakvoerder van het Fintro bankkantoor te Maasmechelen. Hij is gelukkig getrouw en vader van 2 kinderen. Zijn hobby was UNIZO en hij zal zich dan ook de komende jaren extra toespitsen op zijn hobby.


Ook Burgemeester Raf Terwingen dankte Guy Didden voor zijn onvoorwaardelijke inzet!


“Guy bedankt voor alles!”

 

Klik hier voor de foto's!

 

Unizo_Maasmechelen-241_800x392


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 26 januari 2015
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
AANBESTEDINGSPLATFORM

res161661_9

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Maasmechelen
KBC Proximus Liantis