Scoor met Google en haal meer uit je Smartphone

banner-top-ha-google-181018001-site

 

Weet jij al wat de toekomst voor ons in petto heeft?

 

Google, social media, spraaktechnologie... Deze thema’s zijn geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier van werken en zaken doen. Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met Up-to-Date Webdesign deze Google seminaries.


Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google!


Een website alleen is niet meer genoeg om goed gezien en gevonden te worden online. Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf. Alleen lijkt dat vaak kostelijk en tijdrovend. Emiel Jans brengt je een duidelijk verhaal waar je meteen mee aan de slag kan. Tot slot toont hij hoe je met zijn strategie dankzij een Smart-Site in één klik overal automatisch up-to-date bent en bereik je een veel groter publiek online.
Nuttige tips om veel meer uit je smartphone te halen
De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet jij ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven je een hele boel handige tips om efficiënter om te gaan met je smartphone en helpen je zo dagelijks veel tijd te besparen.


UP-TO-DATE WebDesign is een ervaren familiebedrijf opgericht door Ivan Jans, Emiel Jans en Bert Jans. Emiel heeft reeds meerdere infosessies gegeven bij verschillende lokale afdelingen. De reacties waren zeer positief, door de vlotte, duidelijke en gestructureerde aanpak. Soms was verbijstering over de toekomstmogelijkheden niet ver weg.


Programma:
19u45: Ontvangst
20u00: Infosessie met Emiel Jans - Up-To-Date webdesign
21u30: netwerkreceptie
22u30: einde

 

Schrijf je hier in!


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 27 september 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis