Ondernemersontmoeting bij ALMO Woodproducts

Op woensdag 17 september stelde Albert Heesakkers zijn bedrijf ALMO woodproducts ter beschikking voor een eerste UNIZO-Ontmoeting in Neerpelt.

Samen met Johan Maesen van Carwash Club Neerpelt organiseerde ze een leuke avond waarbij 58 ondernemers elkaar mochten ontmoeten tijdens een informeel netwerkmoment met een glaasje en een hapje.

?Concreet willen we met de opstart van een lokale UNIZO-Ondernemersvereniging een makkelijk aanspreekbare groep zijn die de economische realiteit van Neerpelt kan weergeven als geen ander. Een weerspiegeling van een verscheidenheid aan lokale ondernemers: mannen en vrouwen, jonge en ervaren ondernemers, eenmanszaken en kmo's diverse sectoren en beroepen.

 

Met andere woorden wensen we binnenkort een geëngageerde groep ondernemers samen te brengen die zorgen dat het 'Goed Ondernemen' is binnen Neerpelt.? Concludeert Albert Heesakkers van ALMO Woodproducts.

 

 

Heeft u zin een leuke contacten en een zegje in het bestuur? Laat het dan snel weten via johan.revinsek@unizo-lim.be of 011/263027


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 19 september 2014
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis