Schepen Gutschoven doet plannen Overpelt uit de doeken

Op maandag 15 juni organiseerde UNIZO-Overpelt een infoavond waarin Schepen van lokale economie Nele Gutschoven haar beleidsplannen kwam voorstellen.

Na een kort welkomstwoord door voorzitter Paul Jannis van UNIZO-Overpelt bracht Johan Revinsek adviseur van UNIZO-Limburg de ondernemersprioriteiten die UNIZO samen met tal van ondernemers in 2012 naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen had opgesteld.

Schepen Gutschoven kon direct op vele punten van de ondernemersprioriteiten inspelen en gaf daarna een volledige toelichting over kerncijfers met betrekking tot de detailhandel van Overpelt.

Ook in haar beleidsnota had de schepen 3 kerndoelen voor de komende legislatuur;

Ze wenst een ondernemersvriendelijk klimaat uit te bouwen op vlak van gemeentelijke beleidsvoering alsook op vlak van gemeentelijke dienstverlening.

Daarnaast wil ze ondernemers informeren, beluisteren en betrekken. Dit door het aanbieden van vormingssessies alsook het opzetten van netwerkmomenten waarbij ondernemers hun stem kunnen laten horen.

Het overzichtelijk maken van het gemeentelijk beleid was tevens een belangrijk item. Hierin kon de schepen een onderscheid maken in handel, toerisme & horeca, bedrijventerreinen, zorginstellingen, diensten en het overige beleid.

Na afloop van de voorstelling konden de aanwezige ondernemers nog gerichte vragen stellen.

UNIZO-Overpelt is opgetogen over de visie en kerndoelen van Schepen Gutschoven en heeft alvast een datum in het najaar gepland om opnieuw rond enkele thema?s de debatteren.

DSC_0009


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 16 juni 2015
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis