'Verduiveld zelfstandig'

In de aanloop naar het EK voetbal organiseerden Unizo Overpelt, FrankiPelt!/InPelt  en de gemeente de wedstrijd ?Verduiveld zelfstandig?. Daarmee wilden de organisatoren de Overpeltse zelfstandigen (handelaars, horeca, vrije beroepen, ?) ertoe aanzetten om mee de geweldige sfeer te creëren van het voetbalfeest FrankiPelt. En dat is goed gelukt, zegt voorzitter Paul Jannis van Unizo Overpelt, want 13 zelfstandige ondernemers schreven effectief in voor de wedstrijd.

 

Daarnaast waren er nog heel wat handelaars die hun zaak in de Belgische kleuren getooid hadden. Een bewijs dat er wat leeft onder onze zelfstandigen, aldus schepen van lokale economie Carine Van Gerven, die hoopt op meer van zulke initiatieven in de toekomst.   Op die manier hebben vele Overpeltse zelfstandigen in de weken vlak voor het EK allerlei acties opgezet naar hun klanten toe: een origineel gadget schenken, een aangepast product aanbieden, het uitstalraam inkleden en noem maar op. Net voor de wedstrijd van de Belgen tegen Zweden werden aan drie zelfstandigen  prijzen uitgereikt voor hun acties: kapsalon Talking Heads  op de Astridlaan, kapsalon Hairpoint Joyce op de Leopoldlaan  en Fabby-Leonidas in De Heuf. 

 

De actie van koffie- en chocoladebar Fabby-Leonidas   werd uitgeroepen tot de origineelste, want men organiseerde daar een tafelvoetbaltornooi voor de vrouwelijke klanten. 12 deelnemende teams vertegenwoordigden elk een land van het EK. Na een reeks poulewedstrijden volgde dan de grote dag met de kwart-, halve finale en de finale. En ja hoor: België haalde het in de finale van Duitsland. Een profetische wedstrijd? 

 

ek-acties-van-zelfstandigen-beloond


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 11 mei 2016
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis