Kennismaking met Carine Van Gerven bij Bioplaza

Op donderdag 9 juni stelde kersvers schepen van Lokale Economie mevrouw Carine Van Gerven zichzelf voor aan een delegatie van het ondernemerspubliek van Overpelt.

Naar de persoonlijke voorstelling gaf ze ook een kijkje in haar beleidsplannen en ideen voor de nabije toekomst. Als alles goed zit zal er binnenkort vl volk over de Overpeltse straten wandelen om zo de lokale economie een boost te kunnen geven.

Dit event vond plaats bij Bioplaza, een speciaalzaak in biovoeding, supplementen, biologische en natuurzuivere verzorgings- en onderhoudsproducten.

Ook zaakvoerder Josephine Vrindts stelde kort haar onderneming voor, een zeer leuk verhaal met een mooie visie. Achteraf konden de aanwezigen genieten van talrijke lekkere hapjes uit het assortiment van Bioplaza met supergezonde lekkere drankjes en wijnen!

?In de nabije toekomst wensen we steeds meer organisaties te doen bij de ondernemers in de handelszaken, op die manier is dit ook de ideale gelegenheid dat de ondernemers elkaar beter leren kennen? concludeerde voorzitter Paul Jannis van UNIZO Overpelt.

Klik hier voor de fotoreportage.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 20 mei 2016
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis