Gemeentefusie Info- en netwerkavond

Op woensdag 31 januari organiseerde UNIZO Neerpelt & UNIZO Overpelt een infosessie over de gemeentefusie. Welke impact heeft een fusie op ondernemers en hoe kunnen ondernemers zich hiertegen wapenen. 

 

Niet onbelangrijk omdat de gemeentefusie met rasse schreden dichterbij komt. De 3 tenoren, Jaak Fransen burgemeester Overpelt, Raf Drieskens burgemeester van Neerpelt en Frank Smeets de fusiecoördinator brachten een boeiende toelichting over mogelijke wijzingen in wat de lokale overheden zeker doen en zeker niet doen.  Na het officieel gedeelte volgde er een verrassing van formaat.

 

Paul Jannis voorzitter van UNIZO Overpelt vondt als ondernemersvereniging dat het tijd was om de fusie volop te steunen en namen zo de voorbeeldfunctie over om samen te vloeien met de afdeling van Neerpelt het gevolg; de geboorte van UNIZO Pelt. Een nieuwe ondernemersvereniging in het noorden van onze provincie.  “Als vereniging moet je steeds vernieuwen om attractief te blijven, dat is ons de laatste 91 jaren steeds gelukt” aldus Paul Jannis van UNIZO Overpelt.

 

 

 

Unizo_Pelt_20180131_15

 

Klik hier voor de fotoreportage.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 05 februari 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis