Ortwin Geebelen nieuwe voorzitter UNIZO Pelt

Pelt_Persbericht_site

 

Het bestuur van ondernemersorganisatie UNIZO Pelt heeft Ortwin Geebelen verkozen tot nieuwe voorzitter. UNIZO Pelt is, in navolging van de gemeentelijke fusie, een samenvoeging van UNIZO Neerpelt en UNIZO Overpelt. De voormalige voorzitter van UNIZO Overpelt, Paul Jannis, wordt ondervoorzitter.

“Eerst en vooral wil ik het bestuursteam bedanken voor het vertrouwen. Ik ben er bovendien sterk van overtuigd dat ingevolge de fusie er een sterke ploeg klaarstaat om van UNIZO Pelt een positief verhaal te maken”, zegt de nieuwe voorzitter van UNIZO Pelt, Ortwin Geebelen.

De 45-jarige Ortwin Geebelen is de gedelegeerd bestuurder van het verzekerings- & immokantoor Geebelen nv in Neerpelt. De meer dan 25-jarige beroepservaring van Ortwin Geebelen is een troef voor UNIZO Pelt.

Ortwin Geebelen geniet naast de steun van het voltallige bestuur ook de actieve ondersteuning van Paul Jannis als ondervoorzitter. Paul Jannis was tot voor kort de voorzitter van UNIZO Overpelt en maakte de ondernemersorganisatie tot een volwaardige gesprekspartner in de gemeente Overpelt . Paul Jannis ziet de fusie tussen de 2 UNIZO-afdelingen als een stap voorwaarts. “Door de fusie tussen UNIZO Neerpelt en UNIZO Overpelt krijgen we nu meer mogelijkheden met een groter team van bestuursleden. De vele talenten samenbrengen zal voor een extra dynamiek zorgen”, besluit Paul Jannis.


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 14 mei 2018
Lid worden Infopakket
b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Back to Business Corona Toolkit

 

 Een heropstart heeft heel wat voorbereiding nodig. Met deze tips helpen wij jou graag BACK TO BUSINESS!

 

uzo-9353-visuals_back_to_business-social-1080x1080-450x450b_0-348x300

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Pelt
KBC Proximus Liantis