Welkom
UNIZO - Sint-Lievens-Houtem stelt zich aan u voor.

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, steunt op een breed uitgebouwd netwerk van honderden ondernemersgroepen in de gemeenten, UNIZO - Sint-Lievens-Houtem is er één van.

UNIZO is het grootste netwerk van zelfstandige ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO staat dicht bij de echte vragen en noden van de ondernemers en kan mede door de deskundigheid van de UNIZO-medewerkers zorgen voor een slagkrachtige organisatie die het belang van alle ondernemers behartigt.

Want daar is het UNIZO om te doen: voor de zelfstandige ondernemers de nodige ruimte en erkenning afdwingen. Door doeltreffende actie en een krachtige aanwezigheid de politieke besluitvorming beïnvloeden.

Wenst u als zelfstandige ondernemer mee te werken aan UNIZO, u kan bij UNIZO - Sint-Lievens-Houtem terecht.
Wenst u nader kennis te maken met onze werking en onze bestuurders, neem een kijkje bij de voorstelling van ons bestuur of stuur ons een mailtje.

Namens UNIZO - Sint-Lievens-Houtem

TIRÉ Guido - Voorzitter

Trekking winnaars "Eindejaarsactie 2019" van dinsdag 7 januari 2020.

Raadpleeg de lijst met alle WINNENDE LOTJES .   De uitslag is ook ter beschikking bij alle  DEELNEMENDE HANDELAARS   op een afgedrukte lijst die je kan meenemen. Druk op "LEES MEER"

b
UNIZO-lidmaatschap

UNIZO lid worden
sp
social media
sp
sp
sp
Contacteer ons

Wallpaper_Contact_1

sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Sint-Lievens-Houtem
KBC Proximus Liantis